Ooievaarsnesten van Wouthout

Een ooievaarsnest is een goed geconserveerd platform met een diameter van 1,30 m, voorzien van een stalen ring, gelast op stalen pennen, voorzien van een dicht vlechtwerk van wilgentenen dat een dicht nest oplevert.

Het nest wordt met blokken gemonteerd op een geschilde Larix stam met een lengte van 8 meter, aan de voet voorzien van conservering.

De stam wordt 1 meter diep geplaatst en wordt gesteund door 3 stevige schoren van 4 meter die ieder weer gesteund worden door een goed geconserveerde paal van 1 meter.

Het geheel bouw en monteer wordt in onze eigen werkplaats gemonteerd en als geheel naar de definitieve bestemming getransporteerd. Wouthout levert in heel Nederland, Belgie en Duitsland.

Het nest wordt gevuld met takken en losse nestvulling ter aanmoediging van de ooievaar. Ooievaars brengen ieder jaar opnieuw takken en nestmateriaal op. De zwaarte van de nestconstructie en de forse paal garandeert dat zij dit ongestoord kunnen blijven doen.

De degelijkheid van het nest garandeert een lange levensduur. Wij gaan er vanuit dat onze ooievaarsesten minimaal 30 jaar mee gaan. Het onderhoud is minimaal.

Kosten

Levering en plaatsing, inclusief B.T.W., inclusief mobiele kraan en alle werkzaamheden, in totaal €1.350,-. overal in Nederland.

Voor België geldt: overal in België € 1450,- (alles inbegrepen.)


Bestellen

Vraag gratis een projectplan aan, eventueel met omschrijving van uw specifieke situatie. Bel +31 6 49754519 of mail info@wouthout.nl.

Tekst toevoegen ...

Wouthout levert

Wouthout levert en plaatst traditionele, degelijke en duurzame ooievaarsnesten door heel Nederland. Doorgaans kunnen we binnen 14 dagen leveren.

Kenmerken

Onze ooievaarsnesten

  • zijn traditioneel gebouwd
  • van duurzame materialen
  • gaan 30 jaar mee

Onderhoud

Elke 2 jaar de hoofdpaal de overgang van grond en lucht voorzien van een likje verf. Een klusje van hooguit 10 minuten. Dan haalt u gegarandeerd 30 jaar met deze paal.